andrew01 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 7 minut temu, audicoman napisał: Nie sądziłem, że niektórym trzeba łopatologicznie tłumaczyć. Przecież wiadomo, że płynem chłodniczym Jeśli to żart to spox, ale jeśli nie to do trzech razy sztuka
andrew01 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Godzinę temu, andrew01 napisał: Jeśli to żart to spox, ale jeśli nie to do trzech razy sztuka Przepraszam, ale sam się zakręciłem, do turbiny dochodzi i olej (który sądziłem, że służy również do chłodzenia, a nie tylko smarowania) i plyn z układu chłodzenia. Poniżej schemat: 2004 Audi Audi A4/Avant Europe market: Engine Exhaust gas turbocharger 1.8ltr. 4-cylinder+ AVJ,BFB,BEX "J..".AMB WWW.OEMEPC.COM Engine Exhaust gas turbocharger 1.8ltr. 4-cylinder+ AVJ,BFB,BEX
pelonek1 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 7 minut temu, andrew01 napisał: Przepraszam Trzeba było najpierw doczytać, nie musiałbyś przepraszać
andrew01 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 32 minuty temu, pelonek1 napisał: Trzeba było najpierw doczytać, nie musiałbyś przepraszać Fakt...
Rekomendowane odpowiedzi