Hzz Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Cześć, jestem w trakcie swapa na ME7.5 na wiązce AWT. Mam problem z wtyczkami, które są w obudowie komputera. Stara wiązka łączyła się z nimi 4 kostkami, a nowa ma tam 5 wtyczek i totalnie inny układ wtyczki. Na schemacie, który mam nie ma tych kostek w ogóle. Czy ktoś jakoś ogarnął ten temat?
MarcinSz93 Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam i jak udalo sie cos ogarnac bo jestem na tym samym etapie
Hzz Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Opublikowano 28 Marca 2022 Swap skończony, jakby ktoś miał jakieś pytania to mogę odpowiedzieć 1
MarcinSz93 Opublikowano 28 Marca 2022 Opublikowano 28 Marca 2022 4 godziny temu, Hzz napisał: Swap skończony, jakby ktoś miał jakieś pytania to mogę odpowiedzieć Witam pytanko odnosnie pinologi w starych kostak masz jakies schemat? Bo u sb tez chce siw za to wziasc ale ciezko co znaleźć
MarcinSz93 Opublikowano 28 Marca 2022 Opublikowano 28 Marca 2022 4 godziny temu, Hzz napisał: Swap skończony, jakby ktoś miał jakieś pytania to mogę odpowiedzieć Jestes w stanie podeslac foty ktore kostki do ktorych i ktore piny trzeba bylo przepiac?
Hzz Opublikowano 29 Marca 2022 Autor Opublikowano 29 Marca 2022 Elsa online. ElsaWin. ElsaWeb. WWW.KOLHOSNIKI.RU Version en ligne du logiciel Elsa ou elsawin pour Audi, Skoda, Volkswagen, Seat. Toutes les bases anciennes et fraîches dans un Elsaweb. tutaj znajdź schematy swoich wiązek. Nie mam już tego zapisanego, ale po schemacie musisz popatrzyć co do czego musi być wpięte i zrobić taką przejściówkę, czyli mieć wtyczki z wiązki starej i gniazda z nowej, żebyś mógł w to wpiąć swoją nową wiązke ME7.5.
grytax45 Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 Witam potrzebuje dowiedzieć się co znajduje się na wtyczkach w karoseri silnik 1.8t aeb
Rekomendowane odpowiedzi