Drennei Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Czesc. Chciałbym zapytać czy moj modul komfortu 8e0 959 433 BM obsluzy podswietlenie pod nogami i pakiet światła w boczkach. Oryginalnie tego nie mam tylko mam szyberdach. Dodam ze mam elektryczne szyby z tylu. Druga sprawa to brazowa wtyczka w lewym slupku ktos wie od czego ona jest ?
Drennei Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Chciałbym keszcze zapytac od czego jest ten przelacznik ? Od clh czy to drl?
FishBB Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Tu masz caly temat odnośnie modulow komfortu Zgodnie z nim "8E0 959 433 BM - fabryczny alarm, 433MHz, pakiet oświetlenie przestrzeni nóg, elektryczne szyby z tyłu" Co do przelacznika to chl.
Drennei Opublikowano 3 Września 2021 Autor Opublikowano 3 Września 2021 Dzięki:D A wiesz może od czego ta brazowa wtyczka w nogach od kierowcy ?
Langista Opublikowano 3 Września 2021 Opublikowano 3 Września 2021 Przełącznik jest od świateł dziennych, ustawiając na auto będzie z nich korzystać.
Rekomendowane odpowiedzi