Jump to content

ALT problemy z odpalaniem


kriss0977
 Share

Recommended Posts

Temat pewnie nie raz poruszany, oki spoks tyle że w mojej padlinie zaczyna mnie brać irytacja co do jakości produktu jakim jest audi. Otóż moje badziewie rano ma problem z odpaleniem jak już to zrobi to wchodzi w tryb awaryjny, odpala po trzecim razie, jak odpali i zgasimy i zaraz odpalimy to jest oki, tryb pracy awaryjnej znika i padlina jedzie. Błąd czujnika G28 no i wszystko jasne..... otóż niekoniecznie bo ten pierdolnik był wymieniany 60dni temu na nowy i wszystko banglało......Kupie jeszcze jeden już super oryginał bosch'a jak to nie poprawi pracy tego grzmota to go qr** spuszcze z wiaduktu.

IMG_20210918_212017.jpg

IMG_20210918_212103.jpg

Link to comment
Share on other sites

Na moje to cos tu z rozrządem jest nie teges...

Link to comment
Share on other sites

no też mi się tak zdaje

Link to comment
Share on other sites

co do tej pory od kupna zrobiłeś w tym aucie? Rozrząd był robiony?

Edited by --Rafcio--
Link to comment
Share on other sites

Rozrząd pewnie kiedyś był robiony....mam tą padlinę od maja tego roku i jakoś większych problemów nie było.... oprócz braku wspornika przedniego silnika( pewnie przy wymianie rozrządu zaginął w akcji) i wyrypanych poduch silnika jakoś to się turlało.....ma 250k najechane teoretycznie.

Link to comment
Share on other sites

Zasadniczo to na razie jest walka z elektryką, może nie jakaś tragiczna ale irytująca.... 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...