Damian1354 Opublikowano 21 Września 2021 Opublikowano 21 Września 2021 Zastanawiam się czy można dokodowac obsługę samochodu przez myAudi app nie mam tego w mojej wersji i zastanawiam czy się da to ogarnąć .
vvalery Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) W dniu 21.09.2021 o 12:24, Damian1354 napisał: Zastanawiam się czy można dokodowac obsługę samochodu przez myAudi app nie mam tego w mojej wersji i zastanawiam czy się da to ogarnąć . Tylko w ASO. Trzeba mieć licencję, która kosztuje. ? Edytowane 23 Września 2021 przez vvalery
Muskel1 Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Zależy też co bo funkcji Remote & Control nie da się uruchomić nawet w ASO. Funkcja ta jest tylkob w pojazdach posiadających eCall/bCall więc musiałby najpierw to doposażyć. Edytowane 23 Września 2021 przez Muskel1
vvalery Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Zależy też co bo funkcji Remote & Control nie da się uruchomić nawet w ASO. Funkcja ta jest tylkob w pojazdach posiadających eCall/bCall więc musiałby najpierw to doposażyć. Poszedłem na skróty myśląc, że wszyscy to mają i zapomniałem o wybrańcach ?
Muskel1 Opublikowano 23 Września 2021 Opublikowano 23 Września 2021 5 minut temu, vvalery napisał: Poszedłem na skróty myśląc, że wszyscy to mają i zapomniałem o wybrańcach ?
Rekomendowane odpowiedzi