maksz100 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Dobry! W moim a4 b5 1996, 1.9 tdi AFN zaczęło dziwnie pukać/cykać po rozgrzaniu... Pierwsze co po tym dźwięku wnioskuje - szklanki się "popsuły"? Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Link do filmiku na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterb Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 hmm, dla mnie to trochę brzmi jakby kompresja spindalała gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksz100 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) okolice wtrysków i gniazda suchutkie ;f Po postoju, zimy, czy ciepły pali "ok" Chyba zacznę od zmiany oleju na inny... Edytowane 28 Września 2021 przez maksz100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLIVER Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 a jaki masz kąt wtrysku i dawka paliwa ?Wszystko Ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksz100 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Nie mogę sprawdzić... Kabel od viakena KKL nie chce działać na USB 3.0... A port usb 2.0 ostatni w lapku "umarnoł" Ale jeszcze mi teraz przyszło na myśl... Podkładka miedziana pod wtryskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi