tomcio2512 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Witam. Otoz z dnia na dzien przestaly mi sie zamykac drzwi kierowcy z pilota. na fisie wyskakuje czesto ze drzwi sa otwarte oraz nie dziala lusterko lewe (lewo prawo obrot) wiazke rozprułem cala w drzwiach. Zero przetarc czy uszkodzen. Modul komfortu tez suchy i zero sladu wilgoci. Podmienialem zamek i tez nic. Prosze o pomoc bo nie moge zamknac auta. Pozdrawiam
Góral65 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Piszesz, że sprawdziłeś w drzwiach, a czy sprawdziłeś w elemencie gumowym między słupkiem a drzwiami?
tomcio2512 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Opublikowano 28 Września 2021 Tak. Wypialem kostke ze slupka i wyciagnalem cala wiazke lacznie z harmonijka. Jest bez przetarc
tomcio2512 Opublikowano 28 Września 2021 Autor Opublikowano 28 Września 2021 Dodam ze jak zamykam nie slysze zamka w drzwiach tylko jak zamykam to slychac
Góral65 Opublikowano 28 Września 2021 Opublikowano 28 Września 2021 Do sprawdzenia kostki w MK może nie był zalany ale mogą styki nie łączyć, i jeszcze sprawdź przejście na przewodach od zamka do mk, może nie być widoczne uszkodzenie.
tomcio2512 Opublikowano 29 Września 2021 Autor Opublikowano 29 Września 2021 wymienilem ten modul co jest przy silniczku otwierania szyby i centralny wrocil. Natomiast nadal na fisie wyswietla mi sie otwarte drzwi kierowcy
tex Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 Cześć Kolego.u mnie było podobnie .Najpierw wywalało że jest uszkodzony jojstick sterowania lusterek ale po wymianie na nowy i tak był błąd więc przelutowałem nowe przewody w kostce w drzwiach.Dalej czasem zamykał z pilota a czasem nie.Wymieniłem zamek drzwi na nowy w którym jest trochę mikrostyków z których każdy może zrobić złą robotę i mam już spokój.Wszystko działa.Nie miałem też podświetlenia ikon drzwi a teraz wszystko wróciło do normy.
tomcio2512 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Opublikowano 16 Października 2021 Przepraszam ze tak dlugo trwalo odpisanie, ale zgubilem haslo do konta. Problem powiedzmy ze sie naprawil. Znikł komunikat o otwartych drzwiach, ale teraz nie pokazuje ze drzwi sa otwarte pokazuje ciagle zamkniete drzwi
Rekomendowane odpowiedzi