Pablo2506 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Proszę o podrzucenie linku do opisu jak w temacie gdzie i jak wrzucić logi.
pelonek1 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 51 minut temu, Pablo2506 napisał: Proszę o podrzucenie linku do opisu jak w temacie gdzie i jak wrzucić logi. Ja wrzucam na vaglogi.pl, nie ma przy tym nic skomplikowanego, zakładasz konto, wrzucasz pliki i masz, to wszystko, nic więcej nie potrzebujesz robić.
Pablo2506 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 Dziękuję za odpowiedź, Już próbowałem , ale wyskakuje błąd LOG-01-011-xxx-xxx.CSV: Ten plik nie wygląda na plik z VCDS. Akceptowane są wyłącznie niemodyfikowane pliki z VCDS/VAG-COM.
pelonek1 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 1 minutę temu, Pablo2506 napisał: Dziękuję za odpowiedź, Już próbowałem , ale wyskakuje błąd LOG-01-011-xxx-xxx.CSV: Ten plik nie wygląda na plik z VCDS. Akceptowane są wyłącznie niemodyfikowane pliki z VCDS/VAG-COM. Wrzuć ten plik tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi