bazyli53 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 panowie mam problem a mianowicie przestaly mi grac glosniki w drzwiach kierowcu ten na gurze jak i ten na dole ich cisze poprzedzilo tygodniowe trzeszczenia az w koncu cisza graja tylko drzwi pasazera czy kttos moze wie co moglo sie stac od strony radia sprawdzalem wszystko ok a tapicerki z drzwi jeszcze nie zdejmowalem stad moje pyt. wole najpierw spytac niz na slepo szukac
Gość spedyt Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Odpiął się konektor albo przerwał kabelek który idzie do głośnika, miałem tak samo i pomogło lutowanie Tapicerkę trzeba zdjąć
Szewczenko7 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Tak jak pisze spedyt, zdejmij boczek z drzwi i oblukaj
bazyli53 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a te przerwanie to pod tapicerka na drzwiach moglo sie pojawic czy na przejsciu miedzy drzwiami a karoseria.???
Gość spedyt Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a te przerwanie to pod tapicerka na drzwiach moglo sie pojawic czy na przejsciu miedzy drzwiami a karoseria.??? U mnie przerwało się przy głośniku, kabelek który idzie od konektora do magnesu
bazyli53 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ok bedzie wolna chwilka to sie zobaczy tylko z tego co piszesz zdechl ci jeden glosnik a u mnie oba w drzwiach:)
Gość spedyt Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a u mnie oba w drzwiach W drugich drzwiach też przelutowałem bo charczał i lut prawie puścił
bazyli53 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 a u mnie oba w drzwiach W drugich drzwiach też przelutowałem bo charczał i lut prawie puścił Ale chodzi o to ze w drzwiach sa po 2 glosniki z tego co kojaze jeden nisko tonowy a drugi wysokotonowy i oba milcza.!!!
Gość spedyt Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Oba są na jednym kabelku, rozbierz boczek i wszystko się wyjaśni
bazyli53 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak przy okazji zdejmowania tapicerki drzwi co moge poradzic na luzna klamke ze strony kierowcy poniewaz to ze ona jest luzna to mlo powiedziane wogle nie jest naciagnieta i lata sobie .???
Gość spedyt Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mi też lata ale nie chce mi się tego rozbierać, daj znać czy się udało
bazyli53 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 no wlasnie jak rozbiore to chce wiedziec jak sie zabrac przy okazji za klamke by ja naprawic i moze jakas dobra dusza podpowie co zrobic.??
gmail Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Z klamką przy okazji to nic nie zrobisz. Musisz najpierw kupić oryginalną sprężynę z klamką w ASO (coś ok. 40zł), kiedyś rozbierałem w A3 u szwagra a w A4 wygląda to bardzo podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi