dawid195a Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 Witam , Panowie mam szybkie i chyba proste pytanko do Was, jeśli mam gwarancje audi w ASO , zbliża mi się przegląd przy 60K (za 1400km) a w miedzy czasie (teraz) wyskoczył komunikat o wymianie okładzin hamulców przód to czy mogę wymienić sam sobie klocki na własną rękę i potem jechać normalnie na przegląd do ASO , czy stracę gwarancje ?? Z góry dzięki za info
Dev Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 1 minutę temu, dawid195a napisał: Witam , Panowie mam szybkie i chyba proste pytanko do Was, jeśli mam gwarancje audi w ASO , zbliża mi się przegląd przy 60K (za 1400km) a w miedzy czasie (teraz) wyskoczył komunikat o wymianie okładzin hamulców przód to czy mogę wymienić sam sobie klocki na własną rękę i potem jechać normalnie na przegląd do ASO , czy stracę gwarancje ?? Z góry dzięki za info Możesz wymienić, gwarancji nie stracisz 1
dawid195a Opublikowano 22 Października 2021 Autor Opublikowano 22 Października 2021 1 minutę temu, Dev napisał: Możesz wymienić, gwarancji nie stracisz Rzeczowo i na temat , dzięki Klocki zamówione ATE tylko teraz wymiana, a na przegląd do ASO pojadę na np 1000km. Jak wymienię klocki komunikat sam zniknie bez kasowania błędu ?
pelonek1 Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 4 minuty temu, dawid195a napisał: Jak wymienię klocki komunikat sam zniknie bez kasowania błędu ? Zniknie. 1
dawid195a Opublikowano 22 Października 2021 Autor Opublikowano 22 Października 2021 6 minut temu, pelonek1 napisał: Zniknie. OK wszystko w temacie ,dzięki Panowie
Rekomendowane odpowiedzi