peter22 Opublikowano 27 Maja 2023 Opublikowano 27 Maja 2023 Godzinę temu, Robzy napisał(a): 235/35/19, zawieszenie gwintowane, komfort jak dla mnie spoko, zależy co dla Ciebie jest komfortem ja jeżdżę bardzo dużo po różnych drogach i jest git A jakie parametry ma felga ?? Siedzi tam jakiś dystans ??
Robzy Opublikowano 27 Maja 2023 Autor Opublikowano 27 Maja 2023 2 godziny temu, peter22 napisał(a): A jakie parametry ma felga ?? Siedzi tam jakiś dystans ?? Ori pompei z Q3 19 8,5j et 36, bez żadnego dystansu
peter22 Opublikowano 27 Maja 2023 Opublikowano 27 Maja 2023 3 godziny temu, Robzy napisał(a): Ori pompei z Q3 19 8,5j et 36, bez żadnego dystansu No i elegancko , ze jest bez dystansu . Nic nie wystaje poza błotniki bo na tych fotkach ostatnich to tak do końca nie widac
MarioR34 Opublikowano 28 Maja 2023 Opublikowano 28 Maja 2023 Dana 25.5.2023 u 12:12, Robzy je rekao: Hvala na lijepim riječima, felge dolaze od audija q3, 19 8,5j et 36 i savršeno odgovaraju So without distances , one day i want to put 18 inc wheels on may car , but i dont know nothing on et and all that , i think tiers tiers 18 , 225 / 40 , i dont wanna distances and don't want any cramping even when car is full or if i em only inside . Ma car if FWD on quattro DTS coilovers , only 130 natural aspireted horse power :hehe ,
Robzy Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Opublikowano 29 Maja 2023 W dniu 27.05.2023 o 16:46, peter22 napisał(a): No i elegancko , ze jest bez dystansu . Nic nie wystaje poza błotniki bo na tych fotkach ostatnich to tak do końca nie widac Przód siedzi na równo, tył troche brakuje ale bardzo mało wiec jest spoko co ciekawe na poprzednich oponach (taki sam rozmiar i taki sam model) przód obcierał na nierównościach, natomiast teraz te nowe co założyłem są jakby węższe i nic nie obciera
peter22 Opublikowano 29 Maja 2023 Opublikowano 29 Maja 2023 Godzinę temu, Robzy napisał(a): Przód siedzi na równo, tył troche brakuje ale bardzo mało wiec jest spoko co ciekawe na poprzednich oponach (taki sam rozmiar i taki sam model) przód obcierał na nierównościach, natomiast teraz te nowe co założyłem są jakby węższe i nic nie obciera Czyli żeby nic nie wystawało i nie było na równo to najlepsze et to chyba 33 , jak myslisz ??
Robzy Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Opublikowano 29 Maja 2023 Godzinę temu, peter22 napisał(a): Czyli żeby nic nie wystawało i nie było na równo to najlepsze et to chyba 33 , jak myslisz ?? Przy 9j to już będziesz miał z przodu trochę wystające, no ale te parametry najlepiej wygladaja i pasują pytanie jak z użytkowaniem na codzień
Rekomendowane odpowiedzi