robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Mi chodziło o ten panel obok lewarka zmiany biegów że niby tyle kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Słuchaj kolego mam podobny problem ale na środkowym tunelu. Tu masz foto A jakim lakierem to zrobić i jak to zdemontować Są takie gumowe podkładki na te schowki (te dwa co są po prawej od ręcznego i to wgłębienie po lewej od ręcznego) poszukaj sobie tego i problem znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi1811 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Słuchaj kolego mam podobny problem ale na środkowym tunelu. Tu masz foto A jakim lakierem to zrobić i jak to zdemontować Są takie gumowe podkładki na te schowki (te dwa co są po prawej od ręcznego i to wgłębienie po lewej od ręcznego) poszukaj sobie tego i problem znika Moje ostatnie zdanie co cytowałeś nie dotyczy akurat tego problem... Ale postaram się poszukać te podkładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ale postaram się poszukać te podkładki Jeżeli oto chodzi 8D0863301 01C 20.24 PLN 8D0863301 B 01C 20.24 PLN Chyba ślepy jestem bo tej trzeciej nie widzę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a jak by ty uchwyty zmatowić i pomalować na mat, tak na 3 razy cienkimi warstwami, albo i 4 może by się nie wycierało, kurde do tej pory mi to nie przeszkadzały te uchwyty, po prostu nie zwracałem uwagi na to, teraz jak wsiadam to blee powycierane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no zobaczymy jak to będzie wyglądać bo mnie też zaczyna denerwować ten złażący lakier, Plastuch napisz np. po miesiącu jak to wygląda, czy się zdziera ten lakier, czy trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Ja naniosłem 1 grubszą warstwe, chciałem się przekonać czy warto zachodu i czy ma sen robic tak z resztom uchwytów. Po tygodniu użytkowania (a śmigam autem co dzień) nie widzę żadnych rys a to dobrze wróży(czyli wygląda na to że powłoka jako tako twarda). W sobote może uda mi się kupić gdzieś skóre i będę ją wstawiał zamiast materiału w boczkach więc naniose na uchwyt jeszcze 2-wie cieńkie warstwy lakieu. Plastuch napisz np. po miesiącu jak to wygląda, czy się zdziera ten lakier, czy trzyma Jak już wszystko zrobię i troche poużywam auta to się odezwę. A teraz uciekam śnić o rs4 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 robiłem także to u siebie, kolor braz. Zrobione w zeszłym roku. Chciałem w serwisie kupić nowe lecz powiedzieli że już nie produkują i nie ma takiego koloru. Więc mówię sobie co mam do stracenia:) pomaluje hehe. Pojechałem do lakiernika , dobrali mi lakier oraz dali wszystko co potrzebne. Papier wodny,podkład i kolor . Jest naprawdę oki:) koszt 70zł . zrobione jakieś 30 tysięcy i jedna ryska od pasażera. Wiec polecam zabawę samemu:) koszt mały a efekt pocieszający.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Siemanko odświeżam temat! upłyneły mniej więcej 4tyg. i na uchwytach niema rys a nawet jak są to ich nie widać bo są matowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 no to w wolnej chwili biorę się za to, a czym odtłuszczałeś te plastiki? papier ścierny 2000 chyba za drobny bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfidny Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 odtłuścić można rozcieńczalnikiem uniwersalnym , co do papieru to chyba 360 wodny , sam również sobie odświeżę , z tym że planuję wszystkie plastiki we wnętrzu łącznie z kratkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawci_o Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 widzę że odnowienie tych uchwytów opłaca się i nie ściera tak szybko.. więc pewnie i ja wezmę się w najbliższym czasie za odnowienie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam mam ten sam problem i postanowiłem to zrobić ponieważ zmierza to ku gorszemu. Co do przycisków szyb elektycznych jest to dość trudne, ale możliwe do wyjęcia. Na jednym z przycisków są cztery zaczepy (zatrzaski) będzie je widać na zdjęciu poniżej. Ja powtykałem lekko zeskrobane zapałki na każdy z tych zaczepów i wypchnąłem. Tak się zastanawiam jaki tu dać podkład doradzicie mi coś, czy zasiegnąć porady lakiernika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Podkład w sprayu ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Podkład w sprayu ?! i do plastików Zmatować powierzchnie papierem 800 wodnym i heya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Witam ponownie teraz i ja mogę pochwalić się odnowionymi uchwytami w drzwiach .Było trochę roboty przy tym, ale jestem zadowolony z efektu strona pasażera była najgorsza i to przez nią zmobilizowałem się do odnowy, a teraz wygląda o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzisz22 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 super wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzala_123 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 street23player masz też jasne boczki jak ja, na tym drugim zdjęciu widać jak byś coś doszył na dole tego materiału jasnego, co to jest i jak to zrobiłes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street23player Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 street23player masz też jasne boczki jak ja, na tym drugim zdjęciu widać jak byś coś doszył na dole tego materiału jasnego, co to jest i jak to zrobiłeś? Siemka tak mam jasny środek, ale ze skóry. I nic tam nie doszywałem już tak było fabrycznie zająłem się tylko uchwytami, które wytarły sie przez te 11 latek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 No jest lepiej niż było, ale nie za bardzo się świeci? do plastucha: Jakiego materiału użyłeś na boczki? Nie za bardzo się świeci? A uchwyty skrobałeś i malowałeś czy to nowe? Ja zrobiłem też taki zabieg ostatnio: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wymiana_obicia_tapicerki_na_alcantare_i_szyb_na_elektryczne-t89388.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi