Eryk333 Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Witam mam głuche stukania z przodu Zostało wymienione całe zawieszenie przód wachacze łączniki drążki końcówki gumy stabilizatora amortyzatory przód plus nowe poduszki amortyzatorów a jak stukało tak dalej stuka Stuka najbardziej na kostce stuki głuche przypominające bardziej plastiki niż coś metalowego
Daniel23 Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 W dniu 9.11.2021 o 13:10, Eryk333 napisał: Witam mam głuche stukania z przodu Zostało wymienione całe zawieszenie przód wachacze łączniki drążki końcówki gumy stabilizatora amortyzatory przód plus nowe poduszki amortyzatorów a jak stukało tak dalej stuka Stuka najbardziej na kostce stuki głuche przypominające bardziej plastiki niż coś metalowego U mnie było podobnie .Głównie waliło z lewej strony jak zjeżdżałem do garażu podziemnego i mam tam wystającą kostkę. Okazało się ,że górna poduszka amortyzatora z tej strony co waliło jest rozerwana i się rozpadła.
Rekomendowane odpowiedzi