FabianB Opublikowano 9 Listopada 2021 Opublikowano 9 Listopada 2021 Witam, jak w temacie doradzi ktoś jakiś fajny uchwyt na telefon do B7, często jeżdżę na nawigacji, używam telefonu w trakcie jazdy. Potrzebuję jakiś poręczny, coś konkretnego. Wiem że to każdego indywidualna sprawa, no ale każda pomoc i odpowiedź mile widziana Pozdrawiam
luk.pyz Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, Trochę po czasie, ale może problem nadal aktualny. Jeżeli posiadasz wizytownik to polecam uchwyt mojego autorstwa. Działanie przedstawione jest na filmie poniżej. Ogłaszałem się już na grupie na fb, ale w sumie nie każdy korzysta. 9 osób zdecydowało się na zakup i wszystkie opinie są pozytywne Gdybyś był zainteresowany to zapraszam do wypełnienia poniższego formularza. W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem. Uchwyt na telefon do szufladki w A4 B6/B7 DOCS.GOOGLE.COM Uchwyt jest dopasowany do wizytownika/szufladki jaką można znaleźć w A4 B6/B7 i jest wyposażony w rozkładane ramię, w którym znajduje się 7 magnesów. Technologia wykonania to druk 3d metodą FDM z... Edytowane 29 Grudnia 2021 przez luk.pyz
kwantomas123 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Czy temat tego uchwytu jest nadal aktualny ?
Rekomendowane odpowiedzi