KRZYSIEK.B Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam.. Mam problem taki...jadąc nie wielką prędkością przy hamowaniu zauważyłem że mi pedał hamulca tak jakość dziwnie tryka i buja mi budę auta.. Co to może być,,jaka przyczyna jest tego?? Pozdrawiam serdecznie..
Daimos Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Może ABS się załącza w ostatniej fazie hamowania? Co oczywiście nie jest normalne.
ziomiasty Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 mialem podobnie w okresie zimy. jezdzilem na stalowych felgach , odziwno niedawno po zmianie na alusy wszystko jest troche dziwne ale pomoglo. mozliwe , ze abs sie zalcza . pzdr
KRZYSIEK.B Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To co muszę zrobić żeby działało prawidłowo??
ziomiasty Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 sprawdz stan tarcz hamulcowych i wszystkiego co zwiazane z ukladem hamulcowym. oczywiscie stan plynu i czy masz prawidlowo uklad odpowietrzony ? jak masz ABS to kolejnisc jest nastepujaca : lewy przod . prawy przod , lewy tyl . prawy tyl . bez ABSu odwrotnie. pzdr opisz swoj problem dokladniej
Rekomendowane odpowiedzi