David Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 wlasnie mam felgi w chromie i bede je chcial pomalowac ale nie wiem na jaki kolor (napewno musze sie pozbyc chromu) biale felgi ?? musze poszukac fotek jak to wyglada
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 David maluj dach i felgi w kolor krem/cappucino i bedzie kox
David Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 David maluj dach i felgi w kolor krem/cappucino i bedzie kox dach napewno bedzie bialy ale nie wiem jaki kolor felgi,patrzalem na zdjecia bialych felg i jak dla mnie troche to tandetnie wyglada :gwizdanie: w planie jest malowanie felg na czarno lub srebrny,ale czarny to srodek a rant polerowany
niekrasz Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 takie wykrecales listwy przy oklejaniu czy poprostu przyciales wdluz listwy po oklejeniu? nie odchodzi folia na tym zgieciu? stosowales moze folie oracal?
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 LI takie wykrecales listwy przy oklejaniu czy poprostu przyciales wdluz listwy po oklejeniu? nie odchodzi folia na tym zgieciu? stosowales moze folie oracal? Listwy ściągnąłem ,tylko jedna mi się troszkę skrzywiła ale poprawię na wiosnę
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja przy demontowaniu tychlistewek tez jedna wygiąłem ale tylko troszke, dla cudzego oka nie zauważalne ale ja zawsze to widze i ją dociskam jak jestem koło samochodu Ps. Wąski zaglądnij do działu Stylizacja i tuning optyczny-->Wszystko o pakietach S-line/S4.
Rekomendowane odpowiedzi