mateusz5552 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Witajcie. Potrzebuje waszej rady. Mój alt bierze 1l oleju na 1000km i szczerze mam już dość tego motoru. Mam okazję kupić silnik 1.8t avj po przebiegu 250tys. Biorę komplet ,czyli kompletny silnik z wiązka i kompem, wydech, intercooler i filtr powietrza. Gość robił remont góry i rozrząd. Moje pytanie do was; co o tym myślicie? A drugie moje pytanie; czy jak wszystko wrzucę to muszę coś przerabiać?
DarekS4 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Kosz z pompą w zbiorniku do wymiany Wydech DP do wymiany a najlepiej jakbyś miał cały kmpl trochę pinologi na kablach ale to bez problemu. reszta P&P o ile masz wszystko
mateusz5552 Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Uczyli kat z 2.0 nie podejdzie? A jak z tymi pinami ? Dużo grzebania?
mateusz5552 Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) A czemu kosz z pompa do wymiany? Nikt nie jest w stanie pomóc? Montaz mechaniczny to nie problem... problemem jest elektryka... Może jest ktoś na forum co już robił takie cuda Edytowane 30 Listopada 2021 przez mateusz5552
Rekomendowane odpowiedzi