Piotr1998 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 Witam wszystkich Przychodzę do was z następującym pytaniem ,mianowicie czy jak wypnę bezpiecznik od hamulca elektrycznego to gdy go załączę podczas jazdy będzie zachowywał się tak jak zwykły ręczny? (typu dzwignia)
Piotr1998 Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Opublikowano 30 Listopada 2021 Czy da się z tego hamulca ręcznego zrobić tak bym mógł wprowadzać go w poślizg ? ponieważ gdy zaciągnę elektryczny ręczny czuć jakby wszystkie cztery koła się blokowały ,natomiast chodzi mi o to by blokowały się tylne jak w innych autach które mają ręczny (dzwignię) ps . tak wiem jesli tego chciałem mogłem zakupić takie auto lecz chcę sprawdzić jak zachowuje się ten model i czy w ogóle jest to możliwe by blokowały się tylko tylne koła
Muskel1 Opublikowano 30 Listopada 2021 Opublikowano 30 Listopada 2021 . Nie da się. Zaciągając i trzymając hamulec ręczny auto wykonuje hamowanie awaryjne na wszystkie koła. Wyciągnięcie bezpiecznika poskutkuje jedynie wywaleniem błędów na zegarach oraz w sterowniku. Do ślizgania mogłeś sobie kuoić albo quattro albo inne auto. Uzupełnij także profil.
Rekomendowane odpowiedzi