FabianB Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Witam, po nocy na zimnym odpalam silnik i czasami po starcie jak dziś przy -5°C nie znikają mi kontrolki ABS i ESP. Tak jakby je nie wgrało dobrze.. Muszę zgasić i odpalić na nowo i jest okej wtedy... Dzieje się tak tylko, właśnie w okresie zimowym jak poprzedniej zimy bo całe lato jeździłem i nic i tak myślę czy to jest coś związane ze spadkiem napięcia akumulatora? Pozdr
Pieterb Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zapnij vaga i sprawdź błędy. Równie dobrze może to być wina czujnika temp ale bez sprawdzenia ecu to tyko gdybanie.
pila24 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Może być słaby aku,padający czujnik ABS lub padający sterownik abs.
Tibos Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Bez podpięcia pod kompa to równie dobrze możemy dzwonić do wróżki Balii
pila24 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 4 godziny temu, Tibos napisał: Bez podpięcia pod kompa to równie dobrze możemy dzwonić do wróżki Balii Jak sterownik abs pada to generuje błędy z kosmosu i po sprawdzeniu kompem masz fałszywy trop.
Rekomendowane odpowiedzi