miro72 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam. Wiem że wątków na powyższy temat było już kilka, jednak poniższego w opisach nie wyłowiłem: http://www.allegro.pl/item609595603_podlokietnik_audi_a4_nowy_skora_promocja.html Dlatego mam zapytanie - czy ktoś miał może okazję przyjrzeć się rzeczonemu z bliska, ewentualnie mógłby poradzić/polecić/odradzić? Z góry dzięki. Pozdrawiam. /M
Cristoforo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 było to już na forum jest to dedykowany zamiennik który z czasem bedzie odmawiał posłuszeństwa poszukaj sobie ori z audi
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 a dlaczego Twierdzisz że z czasem odmówi posłuszeństwa? co się z nim dzieje? sam o nim myślałem, ale niemogę się ciągle namyślić który wybrać
Cristoforo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 za jakiś czas będzie Ciebie wkurzał jak świerszcz w samochodzie chyba wiesz co mam na myśli
Pawel_Poznan Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jak dla mnie wyglada dosc solidnie zrobiony wiec chyba powinien słuzyc
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 hmmm czyli powiadasz że będzie trzeszczał... w takim razie dla mnie to serio był by problem, najwyżej rozejrze się na ori dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi