Skoku Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Cześć, Mam problem. Dzisiaj zacząłem słyszeć jakieś dziwne pykanie przy skręcaniu na kierunkowskazie. Link do filmu niżej: Ktoś coś podpowie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuPiotrek Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 To manetka 'pyka' > mechanizm zwalniania kierunkowskazu. Nie powinien wydawać takich odgłosów przy kręceniu w kierunku włączonej sygnalizacji. Przytrzymaj manetke w lewo i pokręć w obie strony kierownicą, później w drugą stronę. Zobacz czy samoczynnie wraca. Przytrzymaj tak żeby nie mogła wrócić i 'przebij' mechanizm. Może coś się poprawi/poruszy. Jak nie to do przejrzenia/wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberts90 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Witam, mam ten sam problem. Czy znalazł ktoś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi