Mataxss Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Witam Po remoncie góry silnika wymienione zostały również świece natomiast kilka dni później zaświecić się i check i kontrolka od swiec po jakimś czasie kontrolka swiec Gasnie i jest szarpnięcie podpiąłem komputer pokazało że świecą 1 cylindra obwód przerwany swieca 2 obwód przerwany i tak wszystkie cztery wsadziłem nowe świece bo pomyślałem że może jakieś wadliwe ale niestety znowu jest to samo sprawdziłem wszystkie świece i wszystkie są spalone czy może to być wina przekaźnik czy coś z elektryka ?
krzychuG Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Obejrzeć wykręcone czy coś nie odpadło.
Mataxss Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2021 Oglądałem nic nie odpadło, świece wlasciwe
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 W dniu 22.12.2021 o 08:39, Mataxss napisał: świece wlasciwe Mało prawdopodobne skoro się palą
Mataxss Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2021 Posiedziałem chwilę i mozliwe że mają za mało V miałem wcześniej 5v i się paliły zamówię pewnie 7V napięcie idzie na swiece przez 20 sekund czy to nie za długo?
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opublikowano 25 Grudnia 2021 5 minut temu, Mataxss napisał: Posiedziałem chwilę i mozliwe że mają za mało V miałem wcześniej 5v i się paliły zamówię pewnie 7V napięcie idzie na swiece przez 20 sekund czy to nie za długo? Daj VIN
Rekomendowane odpowiedzi