Opublikowano 7 Stycznia 20224 l Wzmacniacz antenowy 2 znajduje się na słupku D strona prawa. Albo wzmacniacz padł albo połączenie wzmacniacza do anteny albo antena. Antena jest na szybie.
Opublikowano 7 Stycznia 20224 l Po której stronie masz kierownicę? Na pewno nie po prawej. Strony pojazdu określa się patrząc w kierunku jazdy. Strona prawa to strona pasażera, strona lewa to strona kierowcy (nie dotyczy pojazdów na rynek UK). Edytowane 7 Stycznia 20224 l przez Muskel1
Opublikowano 8 Stycznia 20224 l Autor A antena to jest ta na dachu rekin ? A wzmacniacz to to ? Edytowane 8 Stycznia 20224 l przez Darwek24
Opublikowano 8 Stycznia 20224 l Autor Gdzie ? Ma ona jakieś numery to zamówię ? Edytowane 8 Stycznia 20224 l przez Darwek24
Opublikowano 8 Stycznia 20224 l Co szybę chcesz zamówić? Antena jest zintegrowana w szybie. To te cieńkie druciki wyglądają jak ogrzewanie szyby.
Opublikowano 8 Stycznia 20224 l Autor Czyli co tam padło wszystko wygląda dobrze nie grzebane, ten wzmacniacz padł ? Jak wyciągnąłem ten kabelek brązowy, co jest na fotce to radio przestało grać wsadziłem i dźwięk się pojawił co tam się uwaliło ?
Opublikowano 8 Stycznia 20224 l Autor Czyli jak antena to szyba do wymiany ? Zamówię ten wzmacniacz może to to i mam jeszcze taki blad i wie ktoś może, gdzie on się znajduje dokładnie ? Edytowane 8 Stycznia 20224 l przez Darwek24
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l Jeżeli któraś ze ścieżek anteny na szybie jest przerwana można spróbować użyć kleju przewodzącego na bazie srebra np. Elpox 15. Mikrofony siedzą w module przednich lampek w podsufitce. Edytowane 9 Stycznia 20224 l przez Muskel1
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l Autor Wyciągnąłem ten moduł na lampki w podsufitce i tam jest tylko jeden mikrofon, a drugiego nie ma nawet kabli nie ma puszczonych do 2 giego mikrofonu , patrzyłem nawet pod podsufitką (nie ma wtyczki drugiej niebieskiej) tak jak na fotce, może on gdzieś indziej idzie wie ktoś, o co chodzi ? Może to taka wersja wyposażenia, ale nie powinno by być żadnego błędu tak mi się wydaje
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l Nie wszystkie wersje miały 2 lub 3 mikrofony. Odłącz ten co masz i sprawdź czy pojawi się dodatkowo błąd lewego mikrofonu. Edytowane 9 Stycznia 20224 l przez Muskel1
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l Autor Właśnie odłączyłem i mam błąd, ale teraz po lewej JESZCZE(po prostu jak odłączę ten mikrofon, to mam błąd po lewej i po prawej ) tylko gdzie idzie ta wiązka do drugiego mikrofonu ?Nie ma ani wiazki ani mikrofonu czary mary
Opublikowano 9 Stycznia 20224 l Wszystkie mikrofony powinny iść do 6-pinowej wtyczki T6c Edytowane 9 Stycznia 20224 l przez steve69
Opublikowano 12 Stycznia 20224 l 16 minut temu, Darwek24 napisał: Radyjko ogarniete Tzn? Co zrobiłeś?