Athrenalineee Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Witam, ostatnio wymieniałem nagrzewnice, a poza tym niedawno w tym samym czasie poszerzyła mi się dziura w wydechu mniej więcej pod skrzynią na rozgałęzieniu. Od tamtej pory sporadycznie mam błąd: Być może to zwykły zbieg okoliczności, ale również jak hamuje, zmieniam biegi to mam wrażenie, że silnik jakoś dziwnie dłużej trzyma obroty i generuje dźwięk "przytrzymania obrotów". Nie mogę tego dobrze dojrzeć. Czy to może być związane z tym błędem? Czy to ewentualnie może być uszkodzony ten czarny element po lewej poniżej: Drugie pytanie - czy tam pod zbiornikiem na dole przy filtrze paliwa znajduje się jakiś zaworek czy nic takiego nie ma ? nie chce od razu zamawiać tego zaworka, jak może okazać się, że to coś innego Edytowane 8 Stycznia 2022 przez Athrenalineee
przem8 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Błąd jest związany z tym uszkodzonym zaworkiem od evapu. 3 godziny temu, Athrenalineee napisał: Drugie pytanie - czy tam pod zbiornikiem na dole przy filtrze paliwa znajduje się jakiś zaworek czy nic takiego nie ma ? Nie. Edytowane 8 Stycznia 2022 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi