Opublikowano 12 Stycznia 20224 l Szukam sam i nie do końca mogę znaleźć bo mam taki wariacki i nietypowy kolor. Nie wiem jak go namierzyć żeby się nie wyróżniało i w ogóle nie wiem jakie elementy kupić zwłaszcza jeśli chodzi o schowek bo z uchwytem do trójkąta w bagażniku coś tam chyba na allegro wynalazłem. Mój VIN to WAUZZZ8E38A050279
Opublikowano 12 Stycznia 20224 l Są zestawy naprawcze do zawiasów schowka. Poszukaj na forum bo jest dużo tematów o tym..
Opublikowano 12 Stycznia 20224 l Mam tą blaszkę i mogę powiedzieć, że ten zestaw nie nadają się, ta blaszka jest zbyt cienka i odkształca się przez co schowek jest przekoszony i ciężko go zamknąć. Któryś kolega z forum to naprawia, na olx też jest jakaś oferta naprawy, 80 zł za jeden zawias plus koszty wysyłek. Jak zrobi się cieplej to demontuję schowek, blaszka out i wysyłam do naprawy.
Opublikowano 12 Stycznia 20224 l To tylko przykład podałem, by zobrazować o co chodzi. Jest kilka zestawów naprawczych. Całkiem możliwe, że ten o którym piszesz, jest stabilniejszy. Nie wiem bo go nie widziałem
Opublikowano 13 Stycznia 20224 l Siłownik klapki schowka też powinien chodzić lekko bo odruchowo mocniej pociągniesz i znowu się rozlecą zawiasy. Nie wyszło im to w B6 podobnie jak lampy i hamulce.
Opublikowano 13 Stycznia 20224 l Tą ofertę ktoś tu kiedyś polecał. Pytałem to naprawa jednej strony kosztuje 80 zł plus dwie wysyłki. Naprawa schowek Audi A4 B6 B7 EXEO TT A3 8P SCUDO JUMPY EXPERT Zabrzeg • OLX.pl WWW.OLX.PL Profesjonalna naprawa schowków Audi A4 model b6, b7 Seat exeo oraz TT, A3 8P, FIAT SCUDO, JUMPY, EXPERT Mam do zaoferowania usługę naprawy schowków w wersji zaawansowanej w której zostały...
Opublikowano 13 Stycznia 20224 l Lepiej kupić klapę schowka dobrą używaną oczywiście w dobrym stanie . Ja tak zrobiłem i od razu wzmocniłem zestawem naprawczym, nic nie widać. Naprawiałem już poprzedni rozlazło się i poleciało na śmietnik.