Biesiad_90 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Siemka. Na wstępie jak gdzieś był poruszany wątek to sorry ale nie znalazłem nic pożytecznego w tej kwesti. Do celu, tak jak w temacie ogarnia ktoś temat kodowania/adaptacji w aucie po przejściu na większy zestaw hamulcowy. Auto to Audi s4 b8, hamulce z rs4 b9. Pozdro
Biesiad_90 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 8 godzin temu, Dev napisał: Nic nie robisz Ok, z tego co wiem to można zakodować pompę pod heble z rs4 ?
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 10 minut temu, Biesiad_90 napisał: Ok, z tego co wiem to można zakodować pompę pod heble z rs4 ? Pompa od rsy jest inna, ale zawsze mo na spróbować przekodowac
Biesiad_90 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 4 godziny temu, Dev napisał: Pompa od rsy jest inna, ale zawsze mo na spróbować przekodowac A Wiesz może jak to ogarnąć. Gadałem z jedną osobą co wie jak to zrobić, ale pisał, że to jego wiedzy i się niestety nie podzieli ☹️ Znalazłem coś takiego, ale nie jestem pewny czy to dokładnie o to chodzi VCDS Perform Audi A4 ABS Coding GuideAuto Repair Technician Home WWW.GOOGLE.COM Here car-auto-repair.com show a guide on how to use VCDS to do ABS coding for Audi A4...
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 5 minut temu, Biesiad_90 napisał: A Wiesz może jak to ogarnąć. Gadałem z jedną osobą co wie jak to zrobić, ale pisał, że to jego wiedzy i się niestety nie podzieli ☹️ Znalazłem coś takiego, ale nie jestem pewny czy to dokładnie o to chodzi VCDS Perform Audi A4 ABS Coding GuideAuto Repair Technician Home WWW.GOOGLE.COM Here car-auto-repair.com show a guide on how to use VCDS to do ABS coding for Audi A4... Ty potrzebujesz do B8 a w opisie masz B7 jak masz VCDSa to wszystko jest jak na dłoni
Biesiad_90 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tak wiem, że to b7, ale zastanawiam się czy w b8 jest taka sama procedura czy robi się to inaczej. Mam ori Odisa, vcds'a i obd eleven
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Biesiad_90 napisał: Tak wiem, że to b7, ale zastanawiam się czy w b8 jest taka sama procedura czy robi się to inaczej. Mam ori Odisa, vcds'a i obd eleven w B8 masz kodowanie długie a w B5/6/7 krótkie podepnij VCDSa i zobacz co jest i czy pozwoli na zmiane Edytowane 22 Stycznia 2022 przez Dev
Biesiad_90 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 Ok. Ogarnę to sobie za niedługo. W razie czego będę się odzywał tutaj ?
Rekomendowane odpowiedzi