petrosdbz20 Opublikowano 1 Lutego 2022 Opublikowano 1 Lutego 2022 Dzisiaj totalnie zgłupiałem. Jadę sobie, przełączam się za radia na CD, ale że nie czyta (normalnie po paru dniach na mrozie), to wracam do FM i tu okazuje się, że grają tylko lewe tylne drzwi. Czasem trzaśnie coś w pozostałych głośnikach, ale to raz na parę minut, poza tym tylko te jedne drzwi. Przestawiam Balance i Fader i nic. Grają tylko te lewe tylne drzwi. Idę załatwić swoje sprawy, wracam po godzinie i jest ok, raczej wszystko gra. Co mogło być nie tak? Boję się, że sytuacja się powtórzy i nie mam pojęcia, co wtedy zrobić. Żadne Bose czy inne, po prostu Symphony III i standardowe głośniki.
sahipp Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 wiązka w harmonijce między drzwiami a autem będzie do roboty.... w zależności o temp czasem łączy a czasem nie po prostu kable już sfatygowane...
petrosdbz20 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Opublikowano 3 Lutego 2022 W dniu 2.02.2022 o 01:59, sahipp napisał: wiązka w harmonijce między drzwiami a autem będzie do roboty.... w zależności o temp czasem łączy a czasem nie po prostu kable już sfatygowane... Trochę mi się to nie klei. Przestało grać w 3 drzwiach, na desce rozdzielczej i na półce za tylną kanapą.
sahipp Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 jeżeli na desce rozdzielczej to faktycznie może być jakiś inny problem. Ja myślałem że tylko z drzwiami głos zanika bo w tym wypadku faktycznie od modelu b6 są problemy z tymi przewodami, często przy zmianie temperatur to się ujawnia.... Ale mimo to chyba bym bardziej poszedł w kierunku sprawdzenia przewodów. Może wyjmij radio, ściągnij boczek tam gdzie nie gra i sprawdź miernikiem czy jest przejście na przewodach
Rekomendowane odpowiedzi