Eryk331 Opublikowano 14 Lutego 2022 Opublikowano 14 Lutego 2022 Witam mam problem moja 3.0tdi po remoncie remont silnika i zauważyłem ze zaczyna brać olej co może być nie tak
Eryk331 Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Opublikowano 17 Lutego 2022 W dniu 14.02.2022 o 09:47, Dev napisał: ile pali ? co było zmieniane ? Byl robiony generowany remont silnika środek nowy po Trzech tys km spada o jeden poziom niżej na komputerze
luk330 Opublikowano 17 Lutego 2022 Opublikowano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, Eryk331 napisał: Byl robiony generowany remont silnika środek nowy po Trzech tys km spada o jeden poziom niżej na komputerze napisz coś wiecej, przez gneeralny remont silnika kazdy rozumie cos innego... kopci na niebiesko? nie kapie nigdzie? smierdzi olejem? DPF sie w kolko nie wypala? turbo bylo sprawdzane? z jakiego powodu byl ten remont? Co bylo robione z blokiem, glowicami, tłokami? bo z takim opisem to bedzie trzeba co najwyzej wyjac szklana kulę albo powiedziec zebys wrocil do mechanika, ktory robil remont.
Rekomendowane odpowiedzi