kamilo2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 witam wszystkich fanów i koneserów,posiadaczy naszego Ma do was drobne pytanie.Odpowiedzi które szukałem na forum jako były niejednoznaczne.Pytanko-czy przy wymianie napinacza-rolki,i paska tego co oddziałuje na klime,potrzebne jest ściąganie całego przodu?Nie da sie tam jakoś dla mechanika wejść od "spodu"??pytam sie bo wiem że samo ściągnięcie błotnik-chłodnice,to już spory koszt>silnik 1Z,w odróżnieniu do silnika 1Z z B4(audi 80),w A4 jest położony bardziej pionowo.Czy ktoś spotkał sie z czymś podobnym?z góry dzięki za podpowiedzi.
m_kowal Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Chyba trzeba jednak rozbierać przód ciężko gdzieś rękę wsadzić...Tymbardziej że napinacze lubią sie zapiec!
darek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie zachodzi potrzeba rozbierania przodu wszystko idzie wymienić od spodu.
kamilo2010 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 dałem sobie z tym spokój,mechanik wzioł stówke,wymieniony napinacz i z klimatyzacją już wszystko na 100%sprawne,piszczenie ustało to było to dzieki!
Rekomendowane odpowiedzi