darus1611 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Niedawno kupiłem a4/b9 z końcówki 2015 i zastanawiam się jakie są mapy? MYślałem, że to jakaś słabizna, ale wczoraj udało m Isię połączyć z audi Connect i zauważyłem dwie aktualizacje w tym map. Pytanie czy to mapy z googla? Wyglądają w sumie porządnie? Wyznaczyłem kilka prostych tras i były takie same na telefonie i na nawigacji. Zastanawiam się, czy w dalszej podróży z nich korzystać, czy raczej telefon? Sprawdzając wyposażenie po VIN mam coś takiego: System nawigacji 7UG Urządzenie nawigacyjne High niestety nie mam apple car ani google car (na 99%), więc ewentualnie wchodzi grę tylko ta nawigacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl_adamk Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Datę map możesz podejrzeć w informacjach o systemie w mmi. Zapewne w gratisie masz aktualizacje max do 2018 roku. Jakbyś zechciał mieć android auto to tu info: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darus1611 Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 A punkty POI? U nas wybudowali w zeszłym roku stacje - jest zaznaczona na ramach. to chyba dziwne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi