Pavelbyq Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Opublikowano 17 Marca 2022 1 godzinę temu, phiel napisał: Malowanie/oklejanie da mierny efekt. Cały panel MMI to nie są duże pieniądze, zwłaszcza jak dorwiesz bez gałek. Wymiana też nie jest jakaś skomplikowana. Na ebay 40-80£ czyli nie jest źle. Tylko przeraża mnie rozbieranie kolumny, bo szczerze nigdy tego nie robiłem ??
pawel72689 Opublikowano 18 Marca 2022 Opublikowano 18 Marca 2022 Dasz radę jak coś to mam taki panel na zbyciu. Pw.
Pavelbyq Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) Dziś weszła polerka, i zaciski w kolorze Ferrari red. W tamtym tygodniu wymienione tłoki, pierścienie, uszczelka pod głowicą ( lubił wypić oleju). Dobrze ze servis audi w uk obejmował mój silnik ? nie wydałem nawet funta. A przy okazji zmienili łańcuch rozrządu pompę i napinacze ? Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez Pavelbyq 1
Pavelbyq Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Dziś świąteczne, z powodu wolnego pobawiłem się w oklejenie mmi bo miałem coś wylane przez co zeszło trochę farby.
Pavelbyq Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2022 Kolejny mały mod. Zmiana koloru grilla na kolor karoseri. Phantom Black. Skorzystałem z poradnika forum "demontaż przedniego grilla -by wrclaguna za co serdecznie dziękuję.
Awra Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Ładniejsze z pomalowanym! Jedyne co mi tu nie leży to felgi, one są oryginalne z tego pakietu?
Pavelbyq Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Awra napisał: Ładniejsze z pomalowanym! Jedyne co mi tu nie leży to felgi, one są oryginalne z tego pakietu? Tak felgi w tym pakiecie dynamik, sa wlasnie takie. teraz mysle nad pomalowaniem tej dokladki srebrnej z przodu Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Pavelbyq
Awra Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Próbuj może jakimś plastidipem na początek, zobaczysz czy się nie zlewa zabardzo chociaż ja jestem ogólnie za pakietem czerń. Felgi bym zmienił, ale te oryginalne zachował bo ładne czy nie to kwestia gustu, ale jednak pewnie ciężkie do trafienia z drugiej ręki. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Awra
Pavelbyq Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2022 Kolejny mod. Zmiana koloru dokładki zderzaka, dechroming listw, przemalowanie felg na czarno oraz przyciemnione lampy tylne ? Devil edition 1 1
qlimazz Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Lampy mogłeś zostawić byłoby ideolo
Pavelbyq Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Dziś.. Regeneruje od nowa alusy. Trochę poutlenialy się I wszystko robię od nowa w kolorze satyna black. Przy szlifowaniu zaskoczył mnie fakt że są to Alusy BBS dla audi ? Edytowane 4 Lipca 2022 przez Pavelbyq Dodanie foto
Rekomendowane odpowiedzi