Mar7p Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam W Audi A5 2015 rok mam problem z MMI. Przy próbie uruchomienia nawigacji wyświetla się komunikat " Trwa inicjacja nawigacji. Proszę czekać" Można czekać i się nie uruchomi. Podobnie jest z mediami. Widoczne na zdjęciach. Jeśli nawigacja się uruchomi to jest bardzo czesto czarny ekran. Trase można normalnie wyznaczać i są komunikaty głosowe.Tylko nie ma mapy. Pomaga kilkukrotne resetowanie MMI. 2,3,4, restarty i wszystko działa jak należy. Gdy pojawił się wyzej wymieniony problem to uruchomiłem zielone menu i w podmenu HDD jest informacja " hdd not initialized" ( widoczne na zdjęciu). Po kilku restartach systemu natomiast pokazuje informacje o dysku. O co chodzi? Gdzie szukać przyczyny? Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Mar7p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Aktualizowałeś ostatnio mapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar7p Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nie. Auto mam ponad rok i w tym czasie nic nie robiłem przy mapach ani w systemie. Żadnych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Może HDD siada powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Dysk padł, naprawialismy juz takie jednostki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar7p Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 10 godzin temu, wrclaguna napisał: Dysk padł, naprawialismy juz takie jednostki Możesz w skrócie opisać na czym polega naprawa? Będę musiał poszukać kogoś w okolicy. Niestety do Rzeszowa do waszego serwisu mam prawie 600 km. Troche daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi