Daskets Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Witam. 100km temu wymieniłem komplet przegubów z prawej strony firmy lobro. Odkąd wyjechałem z serwisu jest coś nie tak. Nagrałem filmik na którym słychać że jest coś uszkodzone. Czy jest to przegub napędowy który wymieniłem na nowy? Ewentualnie gdzie może leżeć problem? 557578684_Przegubnapierdala1.MP4
ŁYSY44 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 to nagranie to przy jeździe na wprost czy przy skręconych kołach ? 1
Daskets Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2022 23 minuty temu, ŁYSY44 napisał: to nagranie to przy jeździe na wprost czy przy skręconych kołach ? Mam kilka nagrań, Wygląda to mniej więcej tak przez około minute od ruszenia nic się odzywa, po minucie jak się rozgrzeje bądź rozejdzie ten smar który ma w środku zaczyna tak hałasować przy jezdzie na wprost ( na skręconych kołach jest to samo)
ŁYSY44 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 raczej nie ma co gdybać tutaj na forum , jedz na ten serwis gdzie wymieniałeś te przeguby niech sprawdzą / poprawią raczej coś nie poszło temu co to zmieniał 1
Rekomendowane odpowiedzi