pit07 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 w B9 mam niestety gumę wokół szyb, oprócz pionowych listw piano black przy drzwiach; podobno nie da się tego folią okleić jakis pomysł, rada?? chciałbym całosć w piano czarne zrobić pzdr
Langista Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Jakim cudem masz uszczelki już do wymiany?
mariusz36 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Godzinę temu, pit07 napisał: jakis pomysł, rada?? chciałbym całosć w piano czarne zrobić Trzeba kupić od razu w piano uszczelki na cztery drzwi , jedynie będzie problem z szybkami tylnymi bo trzeba je wycinać i nowe w piano wkleić . Będzie profesjonalnie , ale pewnie nie tanio .
pit07 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Langista napisał: Jakim cudem masz uszczelki już do wymiany? nie miałem pakietu chrom ani black, więc jest guma wokół szyb bocznych chodzi o estetykę
pit07 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2022 Godzinę temu, mariusz36 napisał: Trzeba kupić od razu w piano uszczelki na cztery drzwi , jedynie będzie problem z szybkami tylnymi bo trzeba je wycinać i nowe w piano wkleić . Będzie profesjonalnie , ale pewnie nie tanio . no właśnie najgorsze to te z tyłu okienka, ale jak już robić to całość myślałem że może ktoś ma jakiś patent na dołożenie do gumy
Rekomendowane odpowiedzi