Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wczasy Krym za 690zł z transportem KTO BYŁ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto był na Krymie , bardzo polecam w tym roku . Ja bylem zeszłego lata i jadę jeszcze raz.

Na Krymie Ferrari, Maybach to codzienności na ich drogach , sami Rosjanie tam są

www.gaudeamus.com.pl/

http://www.skt.org.pl/ind...ktualnosci/krym

http://www.viator.pl/aktualne.php

Krym ma ta wadę że można się tam dostać dwoma środkami transportu, biura wybieraja ta drugą opcje czyli pociag.

Samolot tylko linie rejsowe bilety są około 3 tys.zł lub z Lwowa lata Wizzer cena 90zl i nie w promocji, trudno go dostać bo Rosjanie niem latają i na dodatek leciał zeszłego roku raz na tydzień.

Pociąg z Lwowa sypialny 125zł, Lub z Poznania, Warszawy Przemyśl a drugi skład Wiedeń Praga Wrocław, Katowice karków Przemyśl cena 600zl tam i z powrotem Z k-ce do simferopplu jedzie pociąg 45 H a z Lwowa 25 H .Ja bylem w zeszłym roku w auszcie ceny o kurde jak tanio Wódka była tańsza od wody mineralnej.Bylem z gaudamusem jest drożej bo jest nocleg w Lwowie i jest wyżywienie, mowie odrazu nie każdemu przypadło jedzenie ukraińskie , wszytko takie tłuste.

Pociag jest super rozwiązanie bo wagony sa rosyjskie wszytko takie wielkie , łazienki w wagonie , woda gorąca tzw kipiatok, wagon restauracyjny kawior byl po 12zl .Ja jechałem opcja najtańszą czyli sypialny 6 osobowy nie kuszetka , pociąg zaczymuje sie co 1 h odrazu przychdza babuszki z jedzeniem np za 1 Dolara dostaliśmy 4 duże pierogi z kapustą. Spzredawali wszytko ryby, ryby suszone, owoce, lody, alkohol.

Opublikowano

Ja na Krymie zrobiłem biznes życia. W Poslce kupiłem Łade Samare i przyczepe kempingową i na Krymie taki zestaw sprzedałem. Wrociłem pociągiem i autokarem. Nerwów się na granicy najadłem, ale przygoda fajna. Miałem 2 tyg wakacji za darmo i jeszcze mi 300 USD zostało. :decayed:

Opublikowano

Ubawiłam się do łez

Byłam służbowo na Krymie w Jałcie i Odessie i za jedną noc we wmiarę przyzwoitym hotelu płaciłam 200 USD, wiec gartuluje pomysłu :gwizdanie:

Zalezy kto z jakim nastawieniem jedzie..

Bo Hotel za 200 USD to chyba przegiecie..

To chyba byl bardzo wypasiony a nie "w miare przyzwoity"

No moze 690 zl to malo ale juz bez przesady ze doba w hotelu kosztuje 200 dolcow.. Phyy

W UK za dwa tygodnie w Meksyku placi sie 800 funtow.. Z hotelem 4 gwiazdkowym.. I wyzywieniem dwoma posilkami.. A wiadomo jaki Meksyk jest drogi w Polsce taka wycieczka kosztuje 12-14 Tysiecy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Chce zobaczyć ten hotel za 200USD Czekam na linka

Opublikowano

oj Brynia, Brynia :decayed:

:wink4:

Opublikowano

No co ladna tapetka na scianie.. Drzwi pieknie wylakierowane swiecace.. Klamki byly zlote ale zajumali :polew:

Opublikowano

Bryńka to co trzymasz w ręku na pierwszej fotce to lokówko-suszarka czy może jakiś inny sprzęt.Powiem , że Twoja mina zbiła mnie z tropu :decayed:

Sorry za OT :embarrassed:

Opublikowano

Bryńka to co trzymasz w ręku na pierwszej fotce to lokówko-suszarka czy może jakiś inny sprzęt.Powiem , że Twoja mina zbiła mnie z tropu :decayed:

Sorry za OT :embarrassed:

dziwne ale o tym samym pomyślałem :kox: