Grudi Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Witam czy jest tu ktos z okolic gdanska kto by mi podlaczyl elektryczne fotele. Wlasnie jestem w trakcie zakupu i musze dołożyć do kostek 2 przewody zeby działały i zalezy mi zeby zrobil to ktoś kto się na tym zna Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Grudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Z czym masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grudi Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Potrzebuje kogoś kto pociągnie zasilanie od bezpieczników do foteli, bo teraz mam szmaciane bez elektryki, a bedzie full elektryka Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Grudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Tu masz gotowca którego sam możesz założyć. https://www.kufatec.com/en/comfort-retrofits/seat-heating-adjustment/cable-set-electric-seat-adjustment-lordosis-for-audi-38543 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grudi Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Ja mam te czerwone kostki. Chodzi o to, ze do nich trzeba pociągnąć te kable o podlaczyc, a samemu nienchce zbytnio się w to bawić zeny czegoś nie zepsuć. Tak wyglądają obecnie kable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Kostki możesz zdjąć i przepiąć piny do swoich. Weź pod uwagę że to jest sporo pracy, żeby pociągnąć kable zgodnie ze sztuką trzeba wyciągnąć fotele przednie i osłony progu, słupka A i pobawić się w ułożenie kabli. Nie sądzę żeby ktoś chciał się bawić, a jeśli już to na pewno za 100zl czy 200zł tego nie zrobi. Sam robię takie rzeczy, ale u mnie z czasem jest deficyt. Dałem Ci link gdzie jest gotowa wiązka z zarobionymi porządnie pinami, więc może warto kupić i pobawić się samemu w przeciągnięcie kabli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grudi Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Ok to sam spróbuje ogarnąć. Jak sie nie uda to będę pisał. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 www.desauto.pl <- zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grudi Opublikowano 14 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dziękuję za pomoc. Wlasnie się tam umówiłem na wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi