Kris38 Opublikowano 23 Lipca 2022 Opublikowano 23 Lipca 2022 Cześć Panowie, moja glowica po 5 latach po regeneracji ponownie nadaje się do regeneracji , chciałbym włożyć coś mocniejszego niż glowica z bfb , czytałem ze jakieś z wolnossącego pasują może ktoś jest w stanie podać jakie nr pasują albo oznaczenia głowic , musi być na wąskim kanale . A i jak poznać czym się różni glowica z wąskim kanałem od tego na szerokim ? Dziekuje za pomoc
Kris38 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) 22 godziny temu, Dev napisał: AEB ARK AJL ANB APU AEB ARK AJL ANB APU - to są wszystkie z 1.8t a czy polecasz głowice z wolnossącego ? Wszystkie są na wąskim kanale bez wyjścia na sai i mocniejsze niż ten marny bfb? Edytowane 24 Lipca 2022 przez Kris38
Kris38 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Opublikowano 24 Lipca 2022 1 godzinę temu, Dev napisał: Kup cokolwiek aby zdrowe Dev a podpowiesz jakie były kody głowic z wolnossących na wąskim kanale ? Adr niby dobra ale były i na wąskim i szerokim ale to już zmierzę sobie czyli co ruszać na szrot brać od wolnossaka jakaś i robić kompletny remont ?
Rekomendowane odpowiedzi