Łukasz512 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Witam będę składał silnik i jestem ciekaw ile mocy wytrzymają seryjne śruby wału? Śruby, a raczej szpilki arp kosztują gdzieś 900zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 A planujesz podnosić moc więcej jak 350KM I 450NM? Bo jeśli nie, to nie ma sensu zmieniać na lepsze, szybciej korby zegnie niż te śruby zerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz512 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Zapomniałem dodać korbowody kute z turboworks. Tłoki kute z wossnera i chwilowo chce zamknąć dół silnika w miare na większe moce żeby bezpiecznie było. I pytanko ile mniej więcej wytrzymają nowe orginalne śruby głowicy? Plany mam +300 Ile wyjdzie to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi