Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Madas a Ty się szkol - bo nie wypada żebym organizatora ograł - wiesz w tą białą piłeczke kurczaki ale nie mam gdzie, jedynie mam z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Madas a Ty się szkol - bo nie wypada żebym organizatora ograł - wiesz w tą białą piłeczke kurczaki ale nie mam gdzie, jedynie mam z kim zlejemy Madasa jak psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Madas a Ty się szkol - bo nie wypada żebym organizatora ograł - wiesz w tą białą piłeczke kurczaki ale nie mam gdzie, jedynie mam z kim zlejemy Madasa jak psa a co razem ćwiczycie chyba muszę raz w tygodniu coś pograć bo po dupci będzie ....tylko kurde gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 bo po dupci będzie .. Znowu ten temat ?? :gwizdanie: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 zlejemy Madasa jak psa bo do dupci będzie bo po dupci będzie .. Znowu ten temat ?? :gwizdanie: :polew: :polew: ci to się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 bo po dupci będzie .. Znowu ten temat ?? :gwizdanie: :polew: :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cholera, pierwszy zlot, na którym miałbym pretekst, żeby nie pić, bo chciałbym porobić przejazdy zręcznościowe Audi, ale nie mam Audi, więc pozostaje mi pić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cholera, pierwszy zlot, na którym miałbym pretekst, żeby nie pić, bo chciałbym porobić przejazdy zręcznościowe Audi, ale nie mam Audi, więc pozostaje mi pić... no będzie alkomat więc możesz pić ale z umiarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no będzie alkomat więc możesz pić ale z umiarem Jakbym miał czym jeździć to bym pił z umiarem, a tak to będę pił bez umiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cholera, pierwszy zlot, na którym miałbym pretekst, żeby nie pić, bo chciałbym porobić przejazdy zręcznościowe Audi, ale nie mam Audi, więc pozostaje mi pić... dam Ci moje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cholera, pierwszy zlot, na którym miałbym pretekst, żeby nie pić, bo chciałbym porobić przejazdy zręcznościowe Audi, ale nie mam Audi, więc pozostaje mi pić... Tomaszu, nie mów hop, na moje ,,prawo jazdy" już masz A na zlot jadę to miło będzie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jakbym miał czym jeździć to bym pił z umiarem, a tak to będę pił bez umiaru. ja nie mam prawka Ty auta - jakoś sie dogadamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A na zlot jadę tydzień przed napiszesz, że z przyczyn rodzinnych nie możesz jechać standardzik :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 22:32_________________________________________________ to miło będzie poznać :naughty bój się :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jade Skarbie min - grać Ci na nerwach Chciałbym to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Poziek, ogarnij się- dopiero jeden zlot opuściłam :gwizdanie: Jade Skarbie min - grać Ci na nerwach zapowiada się ciekawie [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2009, 22:38_________________________________________________ Jade Skarbie min - grać Ci na nerwach Chciałbym to zobaczyć wpadnij to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 wpadnij to zobaczysz Eeeee tam nie będzie nic do oglądania ... Anna to taka mała erotomanka-gawędziara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Fajnie, że większość w Bukowninie poznałem, Piła mnie raczej nie dotyczy no chyba, że w zakresie "pomocy" w pewnych sprawach. Przecie masz rzut oszczepem ? mówi się beretem Nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi