Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a to wszystko z powodu nieszczęsnej litery "u" na mojej klawiaturze... i dobrze się stało Kuba ...zobacz ile śmiechu i radochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 krucyfiks , wystarczy wyjechac w trase i mozna sie nie załapać na letni zlot , 2 dni i full lista , to teraz czekam aż się ktoś wykruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 krucyfiks , wystarczy wyjechac w trase i mozna sie nie załapać na letni zlot dasz poupalać Q to możesz się kimnąć u mnie na wycieraczce pod pokojem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 dam , a jak wejdziesz do auta to juz nie bedziesz chciał wychodzić. U mnie jak w salonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 U mnie jak w saloonie masz barek z whisk'y , i tańczące dziewoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 krucyfiks , wystarczy wyjechac w trase i mozna sie nie załapać na letni zlot , 2 dni i full lista , to teraz czekam aż się ktoś wykruszy wiele osób się tak na wszelki wypadek zapisało bo nie każdy do końca wie czy da radę więc myślę że tak z 20os. z głównej listy się wykruszy, a jak nie to idź na solarium i zapuść włosy, lekki makijaż i do Iversona próbuj, bo mulatki szuka na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za usuwaniem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2 postów tygodniowo w tym temacie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za usuwaniem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2 postów tygodniowo w tym temacie ) to tak jak by związać im ręce i nogi :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za pogrubianiem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 postów tygodniowo w tym temacie ) dokładnie Miron Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za usuwaniem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2 postów tygodniowo w tym temacie ) to tak jak by związać im ręce i nogi :decayed: i zaspawać rozporki koniec OT z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za usuwaniem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2 postów tygodniowo w tym temacie ) i Ty brutusie przeciw nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 przepraszam ale tu nie ma żadnego spamu a jedynie poezja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? a to są jakieś limity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? dokładnie Jestem za usuwaniem postów Poznaniaków w tym wątku ( dajcie im limit 2 postów tygodniowo w tym temacie ) i Ty brutusie przeciw nam noco Ty - żarcik - niedoczekanie Wasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? a to są jakieś limity właśnie, coś komuną zajechało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? a to są jakieś limity limitów oczywiście niema - pewnie chodzi o przeoczenie ważniejszych postów przy tej ilości stron dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 krucyfiks , wystarczy wyjechac w trase i mozna sie nie załapać na letni zlot , 2 dni i full lista , to teraz czekam aż się ktoś wykruszy wiele osób się tak na wszelki wypadek zapisało bo nie każdy do końca wie czy da radę więc myślę że tak z 20os. z głównej listy się wykruszy, a jak nie to idź na solarium i zapuść włosy, lekki makijaż i do Iversona próbuj, bo mulatki szuka na zlot to biore opcje do pierwszej kropki Twojego posta solarium niestety nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 17 stron w 2 dni? No luudzie... po co ten spam? a to są jakieś limity limitów oczywiście niema - pewnie chodzi o przeoczenie ważniejszych postów przy tej ilości stron dziennie spoko damy radę ....jak coś to najważniejsze info w wątku organizacyjno-informacyjnym do którego link jest w pierwszym poście .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 pewnie chodzi o przeoczenie ważniejszych postów przy tej ilości stron dziennie Dokładnie, skoro jest to wątek informacyjny o zlocie to postawcie się teraz na miejscu kogoś, kto nie udziela się i nie czyta tego regularnie - nic nie znajdzie, bo za 2 tygodnie będzie tutaj 150 stron ... spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi