rav Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 No to na sentymenty widzę niekturych ( nike21 ) forumowiczów zebrało, kwaśne mleko, kiszenie ogóra ...
marcin j Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Pany proszę odznaczyć na liście ładnie moją Iwonkę , życze sobie w kolorze np fioletowym , tak że by było inaczej. A jak co, to w Japoni też was znajde , ale z tym odznaczeniem nie żartowałem , tak rozweseli tą liste.
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Pany proszę odznaczyć na liście ładnie moją Iwonkę , życze sobie w kolorze np fioletowym , tak że by było inaczej. A jak co, to w Japoni też was znajde , ale z tym odznaczeniem nie żartowałem , tak rozweseli tą liste. zaloiczka doszła więc będzie zaznaczona [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 11:26_________________________________________________[/size]_________________________________________________JEST JESZCZE KILKA MIEJSC NA ZLOT W PILE WIĘC JAK KTOŚ CHĘTNY TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ wynika to z tego że mnóstwo ludzi blokowało miejsca do samego końca i nie odpisywali na PW
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 standard ale to jakaś masakra Ci powiem ..... myślisz że koledzy z przemyśleniem się wpisują a tu pipka .... wszystko się zmienia nie wiem dlaczego i jak
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 no masakra ale co poradzisz.... mam na to sposób ale już dla następnych organizatorów :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 standard ale to jakaś masakra Ci powiem ..... myślisz że koledzy z przemyśleniem się wpisują a tu pipka .... wszystko się zmienia nie wiem dlaczego i jak ich strata
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 standard ale to jakaś masakra Ci powiem ..... myślisz że koledzy z przemyśleniem się wpisują a tu pipka .... wszystko się zmienia nie wiem dlaczego i jak ich strata dokładnie
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 ehhh , i znowu ta morda z pomorza Tomeks32 będzie? [br]Dopisany: 25 Maj 2009, 23:48_________________________________________________TEJ , CO TO KUR.. ZA ANKIETA U GÓRY? TERAZ TO ZAUWAŻYŁEM :shocked: :shocked:
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 ehhh , i znowu ta morda z pomorza Tomeks32 będzie? to ty żyjesz
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Piotras a co nie jest fajna anketka ale o co w niej chodzi , wiesz że nie śledziłem tego wątku ;( Miron , ślunska parówko coś znowu wymyślił? ślizgasz się na moich plecach?
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Piotras a co nie jest fajna anketka ale o co w niej chodzi , wiesz że nie śledziłem tego wątku ;( Miron , ślunska parówko coś znowu wymyślił? ślizgasz się na moich plecach? no musisz cofke zrobić
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Trzeniu, tej to jest po poznansku... reszta polski wola ej :polew:
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 te,ale opcje masz za***iste :polew: no jak to w kole ratunkowym .... bo to zagadka je jak w milionerach
Rekomendowane odpowiedzi