malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Poziek ma korzenie z Pyrlandii ale się z tym ukrywa jak może korzenie ma od pyrków i sie z nas nabija??!! ja się nabijam ze wszystkich i wszystkiego :naughty: a z siebie też sie nabijasz?? :gwizdanie: przede wszystkim no to ok
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ale Poznanianek i tak za ChRL nie byłem w stanie pojąć :polew: :polew: :polew: a żone masz pewnie POZNANIANKE???? :polew: Tak się złożyło, że wogóle nie mam żony :tongue4: Pewnie dlatego, że jedna z tych, która miała nią być - była właśnie Poznanianką :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ale Poznanianek i tak za ChRL nie byłem w stanie pojąć :polew: :polew: :polew: a żone masz pewnie POZNANIANKE???? :polew: Tak się złożyło, że wogóle nie mam żony :tongue4: Pewnie dlatego, że jedna z tych, która miała nią być - była właśnie Poznanianką :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: że niby przez poznanianke jesteś kawaler nie no prosze Cie-nic lepszego nie możesz wymyślić ??
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pewnie dlatego, że jedna z tych, która miała nią być - była właśnie Poznanianką się poszczałem ze śmichu :polew: :polew: :polew: :> :> :> :> :polew: :polew:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pewnie dlatego, że jedna z tych, która miała nią być - była właśnie Poznanianką się poszczałem ze śmichu :polew: :polew: :polew: :> :> :> :> :polew: :polew: to dobrze że nie pękłeś bo byśmy po kolana w g****ch stali :radocha: :hahaha:
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 że niby przez poznanianke jesteś kawaler nie no prosze Cie-nic lepszego nie możesz wymyślić ?? Mogę jeszcze dorzucić, że przez jedną Poznaniankę magisterki nie obroniłem, bo kiedy mnie zostawiła to przepiłem cały V rok zamiast pisać pracę Człowiek kiedyś takimi głupotami potrafił się przejąć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 że niby przez poznanianke jesteś kawaler nie no prosze Cie-nic lepszego nie możesz wymyślić ?? Mogę jeszcze dorzucić, że przez jedną Poznaniankę magisterki nie obroniłem, bo kiedy mnie zostawiła to przepiłem cały V rok zamiast pisać pracę Człowiek kiedyś takimi głupotami potrafił się przejąć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: ale to jedna taka poznanianka była..... :gwizdanie: NIE OCENIAJ KSIĄŻKI PO OKŁADCE !!
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Pewnie dlatego, że jedna z tych, która miała nią być - była właśnie Poznanianką się poszczałem ze śmichu :polew: :polew: :polew: :> :> :> :> :polew: :polew: to dobrze że nie pękłeś bo byśmy po kolana w g****ch stali :radocha: :hahaha: :kox: :kox: :kox:niz poza analem nie przychodzi mi do głowy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale to jedna taka poznanianka była..... :gwizdanie: NIE OCENIAJ KSIĄŻKI PO OKŁADCE !! Nie jedna, nie jedna :tongue4: :decayed: Poza tym treść tudzież wnętrze też poznałem dogłębnie :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 ale to jedna taka poznanianka była..... :gwizdanie: NIE OCENIAJ KSIĄŻKI PO OKŁADCE !! Nie jedna, nie jedna :tongue4: :decayed: Poza tym treść tudzież wnętrze też poznałem dogłębnie :naughty: :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: NO NORMALNIE CZUJE SIE JAK NIEDOBRA POZNANIANKA
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 NO NORMALNIE CZUJE SIE JAK NIEDOBRA POZNANIANKA :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 NO NORMALNIE CZUJE SIE JAK NIEDOBRA POZNANIANKA :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: - też tak umiem
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 NO NORMALNIE CZUJE SIE JAK NIEDOBRA POZNANIANKA A potrafisz naleźć dobrą Poznaniankę :gwizdanie: :gwizdanie: Znajdź mi taką :naughty:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 NO NORMALNIE CZUJE SIE JAK NIEDOBRA POZNANIANKA A potrafisz naleźć dobrą Poznaniankę :gwizdanie: :gwizdanie: Znajdź mi taką :naughty: może ale musisz ładnie poprosić :hahaha:
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wtedy nawet na pielgrzymkę do Cz-wy uderzę, :kox: bo to będzie cud :polew:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wtedy nawet na pielgrzymkę do Cz-wy uderzę, :kox: bo to będzie cud :polew: w Częstochowie byłam a w cuda nie wierze :nabijasie:
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 BTW, jaka jest różnica między dobrą Poznanianką a Yeti Yeti podobnież widzieli w realu :nabijasie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 BTW, jaka jest różnica między dobrą Poznanianką a Yeti Yeti podobnież widzieli w realu :nabijasie: ejjejjjejjjjjjj !!! [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 00:45_________________________________________________ dobra ide spać
Suli Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Co ej :gwizdanie: Jeszcze trochę i przysłowiami zacznę rzucać Uderz w stół... :gwizdanie: :gwizdanie:
malutka:) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Co ej :gwizdanie: Jeszcze trochę i przysłowiami zacznę rzucać Uderz w stół... :gwizdanie: :gwizdanie: ...a nożyce sie odezwą. -znam
Rekomendowane odpowiedzi