przem8 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Teraz, Macko137 napisał: mam hany Nowe czy po przejściach? Z tymi valtekami to nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał stroic
Macko137 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Hany używki ale niby sprawne, myślę że lepsze będą chociaż walteki mają dopiero dwa lata
przem8 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Valteki to śmiecie już nowe w pudełku. Kup nowe acw02 albo barracudy 115 z naciskiem na te drugie ale pewnie za drogo więc zostaniesz przy używanych.
pelonek1 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 7 minut temu, Macko137 napisał: Hany używki ale niby sprawne Kup nowe wtryski takie jak Ci kolega polecił. Ze swojej strony mogę polecić Yeti, przejechałem 90 k km w 1,8 T, trochę gazu przepaliły i żadnych problemów. 300 zł komplet to nie majątek
Rozwiązanie Macko137 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Rozwiązanie Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Nie no oczywiście że nie tak zrobię dzięki za pomoc, będę coś szukał
Rekomendowane odpowiedzi