Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wgrywanie polskiego MMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam  chodziło mi o  system crous Control bo mam na wyświetlaczu ale nie mogę w to wejść  skapowalem  się że nie mam aktywnego tempomatu ,tak to jest jak się niewie co się ma jeszcze raz dzięki za pomoc i namiar na kolegę od mmi

Opublikowano
  • Autor

Kolego Muskel 1 czy mógłbyś mi pomóc wyskoczył mi błąd 03157 wyczytałem że to jest od złego kodowania czy mógłbyś mi w jakiś sposób pomóc

Opublikowano

Zmieniałeś coś w kodowaniach?

Gdzieś kodowanie się noe zgadza. Znaleźć teraz co dokładnie nie jest łatwo. 

Masz gdzieś zapisany autoscan gdy  kupiłeś auto, zanim cokolwiek zostało kodowane?

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam że nie odpowiadałem  nigdzie nie zapisywałem kodowań ale internecie jest jak skasować ten błąd trzeba wejść w zielone menu i  w car podnieść wszystkie wartości o jeden zresetować mmi następnie jeszcze raz wejść obniżyć wszystkie wartości reset mmi i podobno błąd da się skasować jak znajdę czas to spróbuję tak zrobić i zobaczymy 

Opublikowano
5 minut temu, Marco76 napisał:

Przepraszam że nie odpowiadałem  nigdzie nie zapisywałem kodowań ale internecie jest jak skasować ten błąd trzeba wejść w zielone menu i  w car podnieść wszystkie wartości o jeden zresetować mmi następnie jeszcze raz wejść obniżyć wszystkie wartości reset mmi i podobno błąd da się skasować jak znajdę czas to spróbuję tak zrobić i zobaczymy 

Bzdura. Takim działaniem rozwalisz wszystko kompletnie.

Masz elektryczne fotele z pamięcią?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam  można w ten sposób coś uszkodzić?

Opublikowano

No to musisz odznaczyć w zielonym menu siedzenia z pamięcią. Być może to powoduje błąd. Po odznaczeniu reset mmi, wykasuj błąd i sprawdź czy powróci.

Takie zaznaczanie wszystkiego wiąże się z tym, że przestawiasz wszystkie ustawienia na pałę i narobisz sobie więcej szkód niż pożytku.  Jak widzisz każde ustawienie w zielonym menu jest powiązane z pewną funkcją. Jak przestawisz na inną wartość przestanie działać.

Screenshot_20220829-155802_Opera.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ok dziękuję zrobię tak jak pokazałeś jeszcze raz dzięki 

Opublikowano
  • Autor

Witam zrobiłem tak jak pokazałeś błąd skasowany ,  po tym  wyskoczył 16367 błąd w pamięci flash ROM 014 wadliwy sporadyczny co można zrobić?

Opublikowano

Kiedy aktualizowałeś Firmware i mapy?

Opublikowano
  • Autor

Nie aktualizowałem 

Opublikowano

Jest to błąd w pamięci Flash Rom.
Czyli Checksumme się nie zgadza.  
Najczęściej pojawia się ten błąd gdy w czesie aktualizacji coś się nie powiedzie, lub tak jak w Twoim przypadku przypuszczam, ktoś nagrzebał Ci w zoelonym menu i być może kodowaniach, następnie robił Update jednostki. Po tym jak przywróciłeś poprawne ustawienia Cheksumme się nie zgada. Zaktualizowanie jednostki powinno przyczynić się do zniknięcia błędu. 

Opublikowano
  • Autor

Reset mmi nic nie pomaga 

Opublikowano

Reset nic nie pomoże. Musisz zrobić aktualizację MMI 

Opublikowano
  • Autor

Gdzie można kupić aktualizacje na kartę sd ?

Opublikowano

Skontaktuj się z kolegą @Deniro, i tak chciałeś spolszczyć mmi. Zrobi Ci wszystko za jednym zamachem. Spolsczczenie, wersję softu i aktualne mapy.