AudiA4B51995 Opublikowano 14 Września 2022 Opublikowano 14 Września 2022 Czy ktoś ma może opisy kabli? chcę podłączyć radio z androidem poniżej mam opis jak powinno być podłączone lecz nie wiem które kable są od czego czy ktoś może coś doradzić? z góry wielkie dzięki Od czego to jest?
Elhape Opublikowano 23 Września 2022 Opublikowano 23 Września 2022 Czerwony to + po stacyjce, Czarny to -, Żółty to stały + z akumulatora, a brązowa kostka to 4 głośniki.
Muskel1 Opublikowano 24 Września 2022 Opublikowano 24 Września 2022 6 godzin temu, Elhape napisał: Czerwony to + po stacyjce, Czarny to -, Brązowy przewód to masa
Elhape Opublikowano 26 Września 2022 Opublikowano 26 Września 2022 A patrzyłeś na zdjęcie które wrzucił kolega w pierwszym poście ?? W jego przejściówce czarny jest masą a brązowy to jest w oryginalnej instalacji auta
Muskel1 Opublikowano 26 Września 2022 Opublikowano 26 Września 2022 Pisałem o ori instalacji. Tym należy się kierować a nie przejściówkami.
AudiA4B51995 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Opublikowano 28 Września 2022 tak czy siak macie obaj panowie rację brązowy dalej czarny jest masa:) dziękuję wszystkim za pomoc Radio gra Macie może jakiś pomysł aby sprawdzić zużycie napięcia podczas wyłączenia radia? ktoś gdzieś podawał link do filmiku gdzie można było miernik połączyć pomiędzy aku aby to sprawdzić za jakiś czas będę się brać za ten temat zobaczę sobie ile pobiera włączone radio oraz ile wyłączone aby zobaczyć czy jest różnica czy aby radio nie jest uśpione.
Rekomendowane odpowiedzi