Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Transmiter WEFA WF602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czy ktoś z was używa może tego transmitera https://allegro.pl/oferta/adapter-modul-bluetooth-vw-audi-seat-skoda-hit-10914625678

Jestem ciekaw jak się sprawuje w codziennym użytkowaniu. Jak z łącznością i jakością? 

Opublikowano

sam jestem zainteresowany tematem, ale powyższego urządzenia nie znam... podejrzewam że jakość i łączność może być bez zastrzeżeń... ale CD01 track 87 na wyświetlaczu to tak słabo jak dla mnie... zastawiam się na opcją  starego strucla rns e albo jakimś nie fabrycznym radiem 2 din aby jakoś było w miarę spasowane z konsolą... zmieniarka super opcja dla osób które nie mają dużej biblioteki muzycznej....

Opublikowano

Używam tego w połączeniu z RNS-D i działa bez zastrzeżeń. Utwory można zmieniać przełączając w radio.

Opublikowano
5 minut temu, Rumaq napisał:

Używam tego w połączeniu z RNS-D

a powiedz kolego masz jakieś ograniczenia folderów oraz muzyki w tych folderach tzn max 6 cd do 99 utworów ?

Edytowane przez sahipp

Opublikowano
31 minut temu, sahipp napisał:

sam jestem zainteresowany tematem, ale powyższego urządzenia nie znam... podejrzewam że jakość i łączność może być bez zastrzeżeń... ale CD01 track 87 na wyświetlaczu to tak słabo jak dla mnie... zastawiam się na opcją  starego strucla rns e albo jakimś nie fabrycznym radiem 2 din aby jakoś było w miarę spasowane z konsolą... zmieniarka super opcja dla osób które nie mają dużej biblioteki muzycznej....

Zwykłe RNS-E też nie jest jakieś wybitne bo odczytuje SD tylko do 4gb.

Opublikowano
29 minut temu, I Matt I napisał:

Zwykłe RNS-E też nie jest jakieś wybitne bo odczytuje SD tylko do 4gb

zgadza się, ale na 4GB coś tam można już wpakować, a dodatkowo masz normalne tagi utworów... minusem zaś jest cena żeby tylko posłuchać ulubionej muzyki na spasowanym z konsolą radiu...

jakiś czas temu piłowałem temat symhony 3 i czegoś tam jeszcze  o numerze 3 co czyta mp3 lecz z płyty, aby przerobić i zamiast z płyty wpiąć sie usb/sd... Generalnie temat umarł, niby można, niby kotś by wyrzeźbił ale brak chętnych bo większość podnieca się androidami a ci co byliby chętni są w mniejszości i kupują rns e lub mają teleturniej jaka to melodia cd 4 track 64 :decayed:

Dokładnie znalazłem temat i namiar na gościa w a3 klubie... jest gość co robi symhony 2 chorusy i inne aby czytały mp3 z usb/sd... padł temat aby radia wyświetlały tagi na wyświetlaczu... według niego byłoby do zrobienia ale brak chętnych...

Edytowane przez sahipp

Opublikowano
14 minut temu, sahipp napisał:

brak chętnych bo większość podnieca się androidami

Dla mnie słabo wyglądają te tableciki z androidem w starym aucie, poza tym kolega kupił takiego chińczyka za tysiaka i po pół roku przestał się włączać.

Opublikowano
35 minut temu, I Matt I napisał:

Dla mnie słabo wyglądają te tableciki z androidem w starym aucie, poza tym kolega kupił takiego chińczyka za tysiaka i po pół roku przestał się włączać.

miałem okazję widzieć to na żywo... powiem tak, mój laptop szybciej się odpala niż ten kombajn do wszystkiego i niczego... do tego specjalnie jakoś nie gra... ale za to można YT oglądać :grin:

Opublikowano
2 godziny temu, sahipp napisał:

a powiedz kolego masz jakieś ograniczenia folderów oraz muzyki w tych folderach tzn max 6 cd do 99 utworów ?

Ciężko powiedzieć jak to jest z folderami, ponieważ słucham muzyki z neta. Kilka razy zdarzyło mi się słuchać zgranej muzyki ale raczej w folderze było 50 utworów max, więc nie wiem jak to się ma do większej ilości. Najlepiej napisać bezpośrednio do sprzedającego.

Opublikowano
  • Autor

Ja powiem szczerze potrzebuje tego tylko aby włączyć Spotify podczas jazdy. Ktoś może coś na ten temat napisać? i wrzucić screena jak to wtedy wygląda na wyswietlaczu rsn e? 

Opublikowano
22 minuty temu, FalloutBoy napisał:

Ja powiem szczerze potrzebuje tego tylko aby włączyć Spotify podczas jazdy. Ktoś może coś na ten temat napisać? i wrzucić screena jak to wtedy wygląda na wyswietlaczu rsn e? 

Tutaj Spotify leciało akurat :wink: 

267956959_PXL_20221008_112118217.MP(1).jpg.a2b24fe735fbbd2c852214e1f8fc5754.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki. Chyba się zdecyduje i też kupię. 

A jak to działa gdy masz włączonego Spotify i np. google maps w tel w tym samym czasie?

Edytowane przez FalloutBoy