rastakapi Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Witam, na komputerze wyskoczył błąd czujnika tak jak w tytule. Znalazłem ten czujnik pod maską i moje pytanie brzmi czy on powinien być do czegoś podłączony? Bo u mnie nie ma żadnej wtyczki wpiętej do niego. Podrzucam fotkę. U mnie akurat bosch 0 280 130 085 a oryginał audi 058905379 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Przez bt nie wyśle sygnału.. szukaj kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastakapi Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Kostka do niego powinna iść od przepustnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Tego nie wiem, musisz znaleźć pod maską wolną kostkę i raczej tam będzie pasować, no chyba że masz więcej niepodpiętych czujników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastakapi Opublikowano 13 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Dobra znalazłem kostkę i podpiąłem, jest ok. Wielkie dzięki za pomoc. Nie wiem kto i w jakim celu to odłączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi