AudiA4B827 Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Witam Jakiś czas temu nawigacja przestała widzieć satelity, troche poczytałem, że padają anteny GPS. Kupiłem więc taką uniwersalną, podpiąłem z tyłu w bagażniku, jednak nic to nie dało ;/ Błędów brak. Wie ktoś gdzie szukać problemu?
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 A czemu w bagażniku? Antenę GPS wpinasz do jednostki.
AudiA4B827 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Opublikowano 15 Października 2022 55 minut temu, H4mm3R napisał: A czemu w bagażniku? Antenę GPS wpinasz do jednostki. Mowisz o tej jednostce pod zmieniarka? Tam mam tylko 1 wyjście z zieloną wtyczką. W bagażniku mam wtyczke w napedzie DVD ( niebieską, czyli antenową ) No chyba ze coś mi się pomyliło to mnie popraw. MMI 2G HIGH z B&O A4 B8 2008 rok, czyli przedlift.
Muskel1 Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 MMI masz w tunelu nad panelem kimy.
H4mm3R Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 1 godzinę temu, AudiA4B827 napisał: Mowisz o tej jednostce pod zmieniarka? Tam mam tylko 1 wyjście z zieloną wtyczką. W bagażniku mam wtyczke w napedzie DVD ( niebieską, czyli antenową ) No chyba ze coś mi się pomyliło to mnie popraw. MMI 2G HIGH z B&O A4 B8 2008 rok, czyli przedlift. Masz rację, w 2GH antena jest wpięta z tyłu w czytnik DVD. Po montażu takiej anteny trzeba przejechać z 100-200m wtedy złapie sygnał.
Rekomendowane odpowiedzi