Łysy77 Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 Witam Was serdecznie.Zaczęły mi słabiej świecić żarniki xenon.Zastanawiam się czy kupować nowe żarniki d1s ,czy zainwestować i kupić bi ledy?Podpowiedzcie mi w razie czego jakie żarniki Xenon lub jakie bi ledy .Dziękuję i pozdrawiam Was.
Muskel1 Opublikowano 24 Października 2022 Opublikowano 24 Października 2022 Wyłącz pisanie podkreślonym tekstem. Masz wypalone odbłyśniki, które należy oddać do regeneracji. Wmiana na led poza utratą homologacji nic nie zmieni.
Łysy77 Opublikowano 24 Października 2022 Autor Opublikowano 24 Października 2022 Dziękuję za odpowiedź.I tak zrobię.
Gumiś33 Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 Witam, wszystko spoko, regeneracja odbłyśników ale jakie żarniki kupić? Polecicie coś? Jest strasznie duży wybór, kupiłem teraz jakieś chińczyki za 50zł/ szt i wiadomo, tragedia. Co tu kupić? Jakieś Osramy ?
Gwerty Opublikowano 8 Lutego 2023 Opublikowano 8 Lutego 2023 do lamp b6 z przetwornicą d1s najlepiej współpracuje osram oem 4300k.
Gumiś33 Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) O super, dzięki za informacje. Z osramow mam osram xenarc original lub osram xenarc night breaker. Rozumiem że obojętnie które z wyżej wymienionych będę lux ? Ps. chyba że masz coś innego na myśli pod pojęciem OEM ? Edytowane 9 Lutego 2023 przez Gumiś33
Gwerty Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) mam na myśli tylko ten: osram xenarc original Edytowane 9 Lutego 2023 przez Gwerty
daro84.pl Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Prawdopodobnie odbłyśniki już wypalone i wymiana żarników nie wiele zmieni. Mogę wymienić Ci odbłyśniki na zregenerowane lub przerobić lampy na bi led.
Gumiś33 Opublikowano 24 Lutego 2023 Opublikowano 24 Lutego 2023 Bi ledy nie bardzo, musi zostać w oryginale, takie zboczenie ?. Odbłyśniki zregenerowałem na miejscu, ale dzięki za ofertę. I tak, wymiana samych żarników niewiele dała.
Gwerty Opublikowano 24 Lutego 2023 Opublikowano 24 Lutego 2023 28 minut temu, Gumiś33 napisał(a): Bi ledy nie bardzo, musi zostać w oryginale, takie zboczenie ?. Odbłyśniki zregenerowałem na miejscu, ale dzięki za ofertę. I tak, wymiana samych żarników niewiele dała. jeśli dobra powłoka po regeneracji to trochę poświeci. jak ktoś chce lepsze światła niż ori ale nie led, biled to mogę polecić intemo.
smashgoor Opublikowano 19 Października 2023 Opublikowano 19 Października 2023 @daro84.pl Ile byś chciał za przerobienie bi xenona na bi led?
mirasAudi Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Ile byś chciał za przerobienie z H7 na bi led?
Rekomendowane odpowiedzi