Opublikowano 7 Listopada 20223 l Witam. Gdzie znajdę sterownik pompy paliwa w b7 2.0tfsi bo nie mogę go zlokalizować?
Opublikowano 8 Listopada 20223 l 10 godzin temu, Patryk2000 napisał(a): Witam. Gdzie znajdę sterownik pompy paliwa w b7 2.0tfsi bo nie mogę go zlokalizować? Siedzi przy pompie paliwa (ok 20-30 cm od pompy). Demontujesz dekielek i idąc po przewodach ręką znajdziesz sterownik.
Opublikowano 8 Listopada 20223 l W Twoim silniku powinien być ten moduł przykręcony do dekielka od pompy. W niektórych modelach jest tak jak pisałem schowany obok pompy pod dekielkiem ale u Ciebie powinien być na dekielku. Edytowane 8 Listopada 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 8 Listopada 20223 l 7 minut temu, Patryk2000 napisał(a): To chyba pod zbiornikiem paliwa siedzi bo tam idzie przewód. Nie pod tylko nad. Między górą zbiornika a karoserią masz małą szczelinę i w niej siedzi sterownik.
Opublikowano 8 Listopada 20223 l https://www.audizine.com/forum/showthread.php/526630-DIY-Fuel-Pump-Control-Module